Изипей – плащането никога не е било така лесно

Начало  »  Актуално в блога  »  Изипей – плащането никога не е било така лесно

Актуално в блога

В съвременния свят, където времето е ограничен ресурс, удобството и бързината стават все по-важни за хората. Ежедневието ни е изпълнено с различни задачи, сред които и плащането на сметки и други разходи. За щастие, технологичният прогрес ни предоставя все по-иновативни решения, които ни помагат да улесним този процес. Едно от тези решения е изипей – платежна система, която предлага бързо, сигурно и удобно плащане на разнообразни сметки.

Какво е Изипей?

EasyPay или ИзиПей е мрежа от офиси, която позволява извършването на плащания и парични преводи.

Офисите на ИзиПей са в банки, големи търговски вериги, бизнес центрове или самостоятелни офиси, като към момента броят им е над 2 300.

Някои фирми за бързи кредити използват ИзиПей като мрежа за усвояване и погасяване на кредити заради множеството им локации и бързото обслужване.

Изипей АД счита, че времето е нещо много ценно и не трябва да се губи напразно. Те се стремят да намалят излишното време, което хората прекарват в институции, чакайки на опашки и попълвайки документи. Технологиите им помагат да постигнат това. Създадена е и централизирана, уеб-базирана система за разплащания, която позволява бързо и лесно плащане на битови сметки, данъци, такси и осигуровки на едно място.

Екипът от специалисти в различни области работи усилено всеки ден, за да поддържа и разширява мрежата от офиси и да повишава качеството на услугите, предоставяни от Easypay.bg. Повече от 500 000 домакинства се възползват от предимствата на системата всеки месец, особено от свободата да изберат удобно време и място за грижа за своите финансови въпроси.

Изипей АД е лицензирана платежна институция, съответстваща на изискванията на Българска Народна Банка.

Вече можете да си извадите и изипей карта

Предимствата на EasyPay картата са:

 • Незабавно получаване на каса на EasyPay.
 • Не се заплаща такса за поддръжка.
 • Не се заплаща такса за издаване.
 • Безплатно и бързо получаване на средства.
 • Две безплатни тегления на банкомат всеки месец.
 • Не се заплаща такса при плащане на ПОС при търговец в България.

Картата позволява да получавате пари по следните начини:

Подаване на картата към работодател или институция, от която получавате доход, за получаване на заплата, пенсия, обезщетения от НОИ, болнични, хонорари, наеми и други.

Чрез стандартен банков превод по сметката (IBAN).

Внасяне на пари в брой на всяка каса на EasyPay.

Чрез международен паричен превод към банкова сметка от офис на Ria, MoneyGram, Western Union или друг платежен оператор в чужбина.

Чрез ePay.bg след регистрация на картата в профила ви в ePay.bg.

EasyPay картата може да се използва за теглене на пари в брой от всеки банкомат и за плащане в търговски обекти с ПОС терминал на територията на България. Всички плащания са без такса, а всеки месец имате право на две безплатни тегления на банкомат.

Тази карта ви спестява време и пари, защото се издава бързо и без такси за издаване, поддръжка и плащания в магазини. Отличава се с персонализация от БОРИКА и оперира в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

EasyPay картата ви дава възможност да получавате бързи и сигурни парични преводи както от страната, така и от чужбина, директно в нея.

За да проследите наличността по сметката, можете да проверите на банкомат, каса на EasyPay, чрез ePay.bg или във Viber. Картата може да бъде захранвана както на каса на EasyPay, така и чрез ePay.bg.

жена хвърля пари

Kакво е важно когато изплащате бърз кредит?

Когато изплащате бърз кредит, има няколко важни неща, които следва да вземете предвид, за да гарантирате успешното и пълно връщане на заема. Ето няколко съвета:

 1. Научете какви са условията на кредита: Преди да подпишете договора, разберете всички условия на заема, включително лихвата, срока на заема и общата сума за връщане. Не пропускайте да прочетете дребния шрифт дори да бързате понеже имате нужда от спешен кредит веднага .
 2. Планирайте своя бюджет: Изчислете месечните вноски, които трябва да заплащате, и се уверете се, че можете да ги покривате от своя доход. Не взимайте по-голяма сума, отколкото можете да върнете.
 3. Спазвайте срока на плащане: Изплащайте вноските си в срок, без забавяне или пропуски. Така ще избегнете допълнителни такси или неблагоприятни последици за кредитния си рейтинг.
 4. Не взимайте нови заеми, преди да върнете старите: Ако вече имате други кредити, най-добрата практика е да ги изплатите преди да вземете нов кредит. Така ще предотвратите натрупването на дългове и високи лихви.
 5. Избягвайте съмнителни кредитори: Бъдете внимателни с недобросъвестни кредитори и оферти, които звучат твърде добре, за да са истина. Проверявайте репутацията на кредиторите, преди да сключите сделка.
 6. Разберете последиците от неизплащане: Ако се оказе, че не можете да изплатите кредита в срок, свържете се с кредитора веднага и обсъдете възможностите за удължаване на срока или преразглеждане на условията.
 7. Поддържайте добър кредитен рейтинг: Съобразявайте своите финансови ангажименти и плащайте вноските си навреме, за да подобрите или запазите висок кредитен рейтинг. Това ще ви помогне да получите по-изгодни кредитни условия в бъдеще.

Спазването на тези препоръки ще ви помогне да изплащате бързия кредит без проблеми и да си осигурите финансова стабилност в бъдеще.

 

Най-четени

Виж други публикации от категорията