Как да се сдобием с карта Револют ?

Начало  »  Актуално в блога  »  Как да се сдобием с карта Револют ?

Актуално в блога

В 21 век сме свидетели на една епоха на иновации, които променят начина, по който функционира светът. Тези иновации не се ограничават само до технологичния сектор, но проникват и във всички аспекти на живота, включително и във финансовата сфера. От развитието на цифровите валути и блокчейн технологиите до нарастващата популярност на финтех компаниите, светът на финансите претърпява значителни промени. Появиха се бързи кредити онлайн, различни финансови приложения и криптовалути.

Цифровите валути като Bitcoin и Ethereum създават нови възможности за плащания и инвестиции, докато блокчейн технологията обещава по-бързи, по-ефективни и по-сигурни финансови транзакции. В същото време, финтех компаниите се увеличават, предоставяйки иновативни продукти и услуги, които улесняват достъпа до финансови инструменти. От мобилни приложения за управление на финансите до онлайн платформи за инвестиции, новите технологии преобразяват начина, по който хората управляват и използват своите финанси. Този феномен на иновации във финансовата сфера не само предоставя по-голяма удобство и достъпност за потребителите, но и подтиква конкуренцията и стимулира икономическия растеж. В резултат, възможностите и перспективите за финансови иновации в 21 век са безгранични и ще продължат да формират бъдещето на финансовите услуги по света.

Какво е Револют?

Revolut представлява иновативно решение, перфектно подходящо за индивиди, които имат работа с множество валути. Тази напреднала онлайн платформа се развива с изключителна скорост и вече е достъпна и в България, като предлага удобен начин за превод на пари и разнообразни функционалности. В следващите абзаци ще разгледаме подробности за Revolut, включително неговите предимства и недостатъци, и ще се спрем на въпроса дали това е подходящо решение.

 

Начално разработена като мобилно приложение, компанията Revolut от Англия е прераснала във внушителна платформа за финансови операции. Тази система дава възможност за обработка на средства в различни валути и предлага обменни курсове без допълнителни такси. Също така, тя предоставя лесни и бързи начини за превод, които могат да се изпълнят дори от дома чрез мобилното приложение на Revolut. Също така, Revolut предлага карта, която дава възможност за безплатно теглене на пари от банкомати по целия свят и позволява търговия с акции и криптовалути без такси.

 

Какви възможности се предоставят от Revolut?

Revolut бе създаден през 2015 година с цел да предостави финансови услуги на достъпни цени и да направи управлението на финансовите средства на потребителите по-лесно. Платформата позволява безплатни обменни операции между валути по текущите обменни курсове без скрити такси и разходи.

 

Revolut предлага множество възможности, включително теглене на над 150 различни валути без такси за превалутиране. Това означава, че можете да теглите нужната валута без допълнителни разходи, когато сте в чужбина.

револют карта и телефон

Как да поръчате своята Револют карта?

 

Начало на регистрацията e чрез въвеждане на вашия телефонен номер.

Изтеглете приложението Revolut, използвайки линка, който ще получите по SMS.

Регистрирайте се (Процесът е бърз и лесен – отнема около 2 минути).

Заредете сметката си с поне 10 евро или повече и ако желаете, поръчайте своята Revolut карта за доставка (Таксата за доставка може да бъде начислена, например 12 лева).

Готово!

Съвет: След регистрацията си, веднага ще можете да използвате своята виртуална карта за онлайн плащания или да я добавите в Google Pay или Apple Pay. След като получите физическата си дебитна карта, можете да я активирате и използвате.

 

В процеса на регистрацията е възможно да преминете през процес на верификация. Той може да изисква предоставяне на снимка на личната ви карта или шофьорска книжка.

 

3 месеца безплатен Premium план:

По време на регистрацията си, използвайки специален промоционален линк, може да активирате 3 безплатни месеца на Premium плана. За повече информация относно предимствата на Premium плана, можете да посетите страницата на Revolut Premium.

 

Важно: Ако не желаете да продължите с Premium плана след третия месец, трябва да превключите на Standard план преди изтичането на третия месец.

 

За кого е Revolut?

 

Револют карта е най-подходяща за:

 

  • Често пътуващи хора
  • Българи, които живеят в чужбина
  • Хора с роднини и близки приятели в чужбина
  • Потребители на Google Pay и Apple Pay
  • Любители на модерни финансови услуги
  • Хора, които се интересуват от инвестиране в акции и криптовалути
  • Потребители, които често пазаруват онлайн.

Вижте още:

4 съвета за бърз кредит без лице за контакт

Какво е ЕЦБ?

 

 

Най-четени

Виж други публикации от категорията

Да ползваме ли пари в брой?

Дата: 09.07.2024

В днешния свят на безконтактни плащания, онлайн банкиране и цифрови валути използването на пари в брой изглежда като зас...

Още